The newest structure at the lot is a 12’x24′ Studio Shed, which replaced the 8’x20′ shipping container, which was never too much to look at, is quite narrow, and had no windows or insulation.  Unlike the micro houses on wheels currently at the current lot, the Studio Shed is foundation built.

Join the conversation! 3 Comments

  1. what are you going to be using this structure for?

    Reply

Thoughts?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 4,644 other followers

%d bloggers like this: